TROUWFOTO’S VAN JE AVONDFEEST

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Utrecht, openingsdans

Zodra ik een bruidspaar mij heeft geboekt om hun trouwdag te fotograferen maak ik een kleine ‘dance move’ omdat ik het natuurlijk fantastisch vind! Maar als het bruidspaar mij ook heeft geboekt om hun avondfeest vast te leggen zodat hun trouwfoto’s een compleet verhaal vertellen! .. Dan spring ik een gat in de lucht! BLIJ word ik daarvan! I LOVE IT!

Dus wil jij weten hoe dat er dan uit komt te zien als je bruidsfotograaf ook nog blijft bij jullie avondfeest?! Neem dan zeker even de tijd om deze lange blog met HEEL VEEL trouwfoto’s van je avondfeest door te kijken! Want dit keer deel ik heel veel beelden van de meeste avondfeesten die ik mocht vastleggen!

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Utrecht

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Utrecht

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Utrecht

EEN AVONDFEEST OM NOOIT TE VERGETEN

Je bent al lange tijd bezig met het plannen van je bruiloft. Vaak hoor ik bruidsparen zeggen, als het avondfeest maar ECHT een feest wordt! Eentje om nooit meer te vergeten! Ik denk dat het een kwestie is van loslaten en genieten. Tuurlijk zal de band of DJ een rol spelen, muziek brengt natuurlijk ook gezelligheid met zich mee. Maar het is ook goed om even stil te staan bij de tijdlijn van je avondfeest.

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Emmen

AVONDGASTEN OP JE BRUILOFT

Je hebt op de avond van je bruiloft ook avondgasten uitgenodigd. Maar hoe laat nodig je ze dan uit? Het ligt er natuurlijk helemaal hoeveel gasten je in totaal uitnodigt. Ooit heb ik een bruiloft meegemaakt waarbij de gasten het hele weekend er al waren, de locatie was daar ook naar. Dan heb je natuurlijk ook nog de bruiloften waarbij de gasten tussen 20.30 en 21.00 uur komen. Maar je hebt ook bruiloften waarbij de avondgasten om 19.00 uur arriveren. Hoe het ook zij, je kunt het zelf inplannen. Laten we eens kijken wat de verschillende scenarios in tijdlijn doen

AVONDGASTEN ROND 20.30 UUR

Stel dat er enkele gasten een uur of anderhalf uur rijden voor jullie avondfeest. Dan vinden ze het echt wel even fijn om eerst taart en koffie te hebben en de drankjes komen een uurtje later wel. Maar vaak rond 21:15 uur start de openingsdans al! Wat er dan vaak gebeurt is dat je even een ‘hoogtepunt’ hebt, de openingsdans, maar al snel daarna blijft iedereen toch weer even kletsen met elkaar. Maar dat is natuurlijk ook logisch, want je vriendinnen wil je ook even een dikke knuffel geven omdat je ze al een tijdje niet gesproken hebt! 😉 Na een uurtje, tegen 22.30 uur gaan zo langzamerhand de voetjes wel van de vloer. Zeker als de DJ of band hier een beetje op inspeelt wordt het alsnog een KNALFEEST!

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Utrecht, openingsdans

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Ameland, openingsdans

Neem nou het voorbeeld dat je gasten rond 19.00 uur zouden komen. Als je een niet al te groot aantal gasten hebt, dan zou je kunnen nadenken of een ‘Walking Diner’ past bij jullie trouwdag. Met zowel de daggasten en de avondgasten. Het voordeel hiervan is dat iedereen even te tijd krijgt om te ‘landen’ na de autoreis. Er is zeker tot 21.00 uur tijd om bij te kletsen. Maar ook als er nog stukjes of speeches worden gehouden, is er ruim de tijd voor en aandacht. Immers kan een ‘stukje’ of ‘speech’ het dansfeest even stil leggen en dat is zonde! Daardoor krijgen de avondgasten ook een beetje het sfeertje van de dag mee.

trouwfeest huwelijk avondfeest bruidsfotografie trouwfotos 0786(pp w768 h512) - TROUWFOTO'S VAN JE AVONDFEEST

Dus denk je er over na om een bruidsfotograaf ook je avondfeest vast te laten leggen. Vraag dan ook zeker de mogelijkheden voor je avondfeest! Doordat ik al vele verschillende soorten avondfeesten en verschillende tijdslijnen van avondfeesten heb meegemaakt kan ik jullie voorzien van tips en weetjes! Daarmee kun je goed afwegen wat bij jullie past en wat niet. Kortom INSPIRATIE genoeg!

OPENINGSDANS

Wel of geen openingsdans..? Nadat ik die vraag heb gesteld aan een bruidspaar volgt er vaak een vragende blik naar elkaar 😉 Ten eerste omdat je misschien geen type bent om op de dansvloer te staan. Ten tweede omdat je nog geen idee hebt! Dit vind ik altijd een leuk moment in een gesprek! Juist omdat het weer iets is waar je met elkaar over kunt nadenken. Samen op de bank met een goed glas wijn of een biertje en nadenkt over de invullen van je avondfeest. Een openingsdans is niet verplicht natuurlijk! Vooral jullie avond inplannen zoals dat bij jullie past. Houden jullie niet van dansen?! Doe het dan ook lekker niet 😉 Geef dat zeker door aan de ceremoniemeester want misschien kunnen juist alle gasten wel een ‘flash mob’ instuderen! Kortom, dat knalfeest komt er wel als je zelf het invult zoals het bij jou past. Sta je de hele avond op de dansvloer te dansen?! Dan komt de rest vanzelf wel mee. Daar komt ook nog bij dat de DJ en de band natuurlijk een grote bijdrage levert aan het sfeertje! Bespreek dan ook zeker met jullie DJ of band jullie wensen.

trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Utrecht
trouwfeest huwelijk avondfeest bruidsfotografie trouwfotos 5086(pp w768 h511) - TROUWFOTO'S VAN JE AVONDFEEST
trouwfeest, avondfeest bruiloft, huwelijksfeest, bruidsfotografie, bruidsfotograaf Utrecht, flashmob

DANS, GENIET, LACH, SPRING, FEEST!

Zoals Jan Smit samen met Kraantje Pappie zingt “De avond is nog jong…. de plannen zijn toch groots, de DJ draait ons song”. “Handen omhoog en je ogen dicht, denk aan de nacht die voor je ligt, dit is van ons en we blijven altijd samen. Handen omhoog en ik voel me vrij, dit is bedoelt voor jou en mij, geef je maar over en laat ons maar verdwalen” lalalalaaaa… Heerlijk dansnummer als je van Nederlands medley houdt.. en een feestje 😉 Maar wat ik eigenlijk wil zeggen.. dans, geniet, lach, spring en FEEST! Ik dans met jullie mee en maak zo jullie verhaal compleet inclusief de beelden van jullie knalfeest! Neem gerust contact op, tips en trics voor jullie bruiloft we bespreken het allemaal tijdens een kennismakingsgesprek zodat jullie er een geweldige dag van kunnen maken! Natuurlijk wil ik heel veel beelden delen van een te gek avondfeest, dus geniet van deze vele beelden 😉

Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Laten we gauw kennis maken en klik >> hier << om contact op te nemen. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenvandijk.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.