Trouwen in Zuid-Frankrijk – Trouwlocatie Chateau Le Tour

Trouwen in Zuid-Frankrijk, een trouwlocatie in Bergerac, trouwen in het buitenland, een locatie waar een prachtig chateau staat. Chateau Le Tour, een herenhuis uit de 19e eeuw, in een idyllische omgeving. Ik wil weer terug. Vooraf waarschuw ik jullie even 😇, dit is een lange blog! Een bijzonder mooi verhaal met veel foto’s!

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

Trouwen in Zuid-Frankrijk – Trouwlocatie Bergerac – Frankrijk

Het begon namelijk 16 jaar geleden. Toen Leonard voor het tweede jaar naar Club de Vacances Duravel in Zuid-Frankrijk zou gaan om de hele zomer te werken. Dat was het moment dat Lian en Leonard elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Vandaar dat ‘de cirkel weer rond’ is als ze trouwen in Zuid-Frankrijk. Trouwen in het buitenland is voor Leonard en Lian dus extra bijzonder. Eerder heb ik al een blog geschreven over de aankomst dag >> lees hier meer <<

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

‘Niet ouwehoeren met mij hè’

Het eerste jaar moesten Leonard en Lian niets van elkaar hebben. Lian vond Leonard maar een rare kwast met zijn pinguïn pakje 😆. Daarentegen vond Leonard haar maar een druk persoon. Toen was daar het moment dat de zomer van 2002 aanbrak. Het hele gezelschap vertrok weer naar Club de Vacances Duravel. Op 1 juli precies sloeg de vlam in de pan na een avondje stappen bij de burencamping. Deze avond sloot het toekomstige bruidspaar zoenend af en zei Lian tegen Leonard; “Niet ouwdehoren met mij hè?!” Vanaf toen waren ze een stel en was het vooral spannend of het ook in stand zal houden in Nederland. Lian woonde tenslotte in Arnhem en Leonard in Leeuwarden. De rode Nissan heeft vele kilometers afgelegd. Na een jaar leek het ze wel handig om samen te gaan wonen in een kamer van 4 bij 5 meter, de studentenkamer van Lian. Met ook nog een gezamenlijke keuken en badkamer. Je moet wel heel verliefd zijn om dat vol te houden.

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

Trouwlocatie Chateau Le Tour – Zuid-Frankrijk – Bergerac

Desondanks hield de liefde stand!!! In totaal bedraagt het verhaal nog twee A4’tjes. Na vele fantastische jaren in Nijmegen, startte vervolgens in Lichtenvoorde het ‘huisje-boompje-beestje’ verhaal.  Dit bijzonder lief bruidspaar heeft stiekem mijn hart gestolen. Kortom, op 25 juni waren Leonard, Lian en hun kinderen, Luna en Kane, er klaar voor! YES!! Ze gaan trouwen in Zuid-Frankrijk!! Met alle lieve vrienden en familie trouwen in het buitenland. Iedereen reisde af naar Zuid-Frankrijk.

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

We landen einde van de ochtend op het vliegveld van Bergerac. De bruidegom en chateau eigenaar Ed staan ons al op te wachten. Na 20 minuten rijden draaiden we de oprijlaan op van Chateau Le Tour ligt Bergerac. Meteen voel ik een soort van vakantiegevoel! Geweldig dat ik als bruidsfotograaf deze bruiloft in het buitenland mag fotograferen. Nadat iedereen ‘geland’ was op de locatie, ging iedereen even zwemmen, bijkletsen in de zon. Ik ging even de omgeving bekijken.

Aan het einde van de middag waren alle gasten gearriveerd en kon de BBQ beginnen. Chefkok Jelle Wagenaar uit Oldenzaal verzorgde samen met zijn team het hele weekend het eten! Ik kan niet anders zeggen dat het echt heerlijk was! Als je gaat trouwen in het buitenland, is het goed om te kijken hoe de catering werkt op locatie. Het is fijn als het goed geregeld is met een groot gezelschap. Na het eten begonnen ‘de stukjes’ en werd het zo langzamerhand voor het bruidspaar wel duidelijk; ‘het trouwweekend is begonnen’.

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

Trouwen in het buitenland

Trouwen bij Chateau Le Tour, wat een geweldig betoverende trouwlocatie is dit in Zuid-Frankrijk. Vanaf het moment dat je de tuin in stapt begrijp je meteen waarom dit een fantastische trouwlocatie is. Meteen besef je dat je in Zuid-Frankrijk bent, het landschap neemt je meteen mee in de Franse sferen. Trouwen in het buitenland, heeft echt iets bijzonders. In de morgen was iedereen druk in de weer om de trouwceremonie aan te kleden, lampionnen ophangen in de boom. De tafels aankleden met zelf gemaakte vaasjes door de kinderen. Het resultaat zag er fantastisch uit!

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

De bruid trok zich terug naar de kamer om te beginnen met de bruidsmake-up en haar bruidskapsel. Leonard had een lieve verrassing in petto voor Lian. Wanneer haar broer met een hele grote fles champagne kwam aanzetten en een groot cadeau. Was het even stil! Een lieve brief van Leonard, en een prachtig horloge. Ja hoor, de tranen waren er. Nee, Lian, dat houdt niet op vandaag! 😊 Je kan ze niet tegenhouden. Niet veel later stroomden de tranen over de wangen van het lachen! Anouk, de zus van de bruid opent ook niet elke dag een champagne fles 😂!!

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

Trouwceremonie

Het was warm op het moment van de trouwceremonie, het was 15.30 uur ‘s middags. De zon stond hoog aan de hemel! Lian werd door haar vader naar de ceremonie gebracht. Een emotioneel moment! Hoewel Lian al zei dat ze niet wilde huilen… alle elementen waren daar om de tranen gewoon lekker te laten gaan. Ze hadden voor elkaar lieve woorden op papier geschreven!! Tijdens de ceremonie speelde akoestisch duo Lace Music sfeervolle muziek waardoor de trouwceremonie nog persoonlijker werd. Na de trouwceremonie ontving het bruidspaar in de tuin de felicitaties van alle daggasten.

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

Trouwreportage in buitenland

In de omgeving van Chateau Le Tour waren prachtige plekjes te vinden om de foto’s voor de trouwreportage te maken. Een groot graanveld, met hier en daar een zonnebloem! Als bruidsfotograaf word ik dan wel even extra blij!! We zijn ongeveer een uurtje weggeweest. Toen we terugkwamen kon het avonddiner buiten beginnen.

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

Trouwfeest in de tuin 

Na het diner begonnen de stukjes die de kinderen hadden ingestudeerd. Daarna een korte pauze om de kinderen op bed te leggen. Maar niet veel later ging het dak eraf! Confetti schoot door de lucht! Werd het toch nog een klein beetje een Twentse bruiloft in het buitenland 😄!! De campingshow skills ‘van vroeger’ werden nog even uit de kast gehaald! The Backstreet Boys a la bruidegom wist zijn moves nog goed!! The Blues Brothers ronden het nog even af! Daarna voetjes van  de vloer tot in de late uurtjes! Zoals gezegd, ik kan niets anders zeggen dat ik weer terug wil!! Trouwen in het buitenland, een heel weekend met vrienden en familie, een bijzonder mooi trouwfeest vieren. Trouwen in Zuid-Frankrijk?! Ik ga graag mee!!

Trouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-FrankrijkTrouwen in het buitenland-Zuid-Frankrijk, trouwen in Zuid-Frankrijk

Wordt je blij van deze foto’s?! Gaan jullie trouwen in Zuid-Frankrijk?! Wil je graag meer weten over mijn bruidsfotografie?! Let’s meet, vul onderstaand formulier in en neem binnen twee dagen contact met jullie op. Geen reactie ontvangen? Soms gaat er ‘technisch’ iets mis. Stuur dan een mail naar info@maureenvandijk.nl
[contact-form-7 id=”596″ title=”Contactformulier 1″]

 

 

 

Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Laten we gauw kennis maken en klik >> hier << om contact op te nemen. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenvandijk.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.