fbpx

TROUWBEURS FOR YOUR WEDDING – BEURS ACTIE

trouwbeurs, bruidsfotografie, trouwfotografie, gratis loveshoot, gratis upgrade, trouwen

TROUWBEURS FOR YOUR WEDDING – BEURS ACTIE

VERLIEFD, VERLOOFD, GETROUWD! 

De trouwbeurs For Your Wedding! Deze vernieuwende, inspirerende en eigentijdse trouwbeurs voor aanstaande bruidsparen vindt volgende week plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 in de Evenementenhal in Hardenberg. Er presenteren zich ondernemers uit diverse branches gericht op de bruid en bruidegom! En ik ben er bij!!

Benieuwd naar wat ik als bruidsfotograaf voor jullie kan betekenen op jullie trouwdag? Bezoek dan mijn stand op de trouwbeurs For Your Wedding op 6 en 7 oktober as.  

MAAK KANS OP EEN GRATIS LOVESHOOT

Tijdens de beurs heb ik een toffe actie waaraan jij mee kunt doen. Kom langs bij mijn stand en vul het kaartje met je mailadres in. Je maakt dan kans op een gratis LOVESHOOT !!! Op maandag 8 oktober plaats ik een filmpje op >> mijn facebook pagina  << waarin je de winnaar kunt bekijken. LIKE & VOLG mijn pagina dan zeker even!

IS ER NOG MEER??!! .. YESSSS.. lees gauw verder onder de foto!! 😉 

Bruidsfotograaf Friesland, Pollepleats, trouwfotografie, bruidsfotografie, trouwen aan het water, spontane bruidsfotografie

Ben je enthousiast over mijn stijl van fotograferen en willen jullie graag dat ik jullie dag vastleg?! Dan heb ik een nog meer in petto voor jullie als kersvers bruidspaar 😉 

Plan vanaf vandaag vrijdag 28 september 2018 en voor 5 november 2018 met mij een kennismaking gesprek.

Boeken jullie vervolgens voor 19 november 2018 het 12 uur ‘Completely Happy’ pakket. Dan maken jullie kans op een gratis upgrade naar het ‘Marvelously Pakket’! En dat betekend dat wij de uren schrappen op jullie dag, ik ben van begin tot eind op jullie trouwdag aanwezig! Lees >> hier << alles over mijn tarieven en pakketten.

Kom je niet naar de beurs?!… dat is natuurlijk een gemiste kans!! Een bezoek is het zeker waard! Een ruim aanbod van leveranciers voor jullie trouwdag staan er!!!  Maar wil je wel graag met deze toffe actie meedoen??!!!  Plan dan >>HIER<< je kennismakingsgesprek en zet ik de koffie vast klaar 😉

 

 

CONTACT|Deel op Facebook|Pin dit|Tweet|NAAR BOVEN