Trouwalbum

“The book of love..”

HET TROUWABLUM, EEN WAARDEVOL BOEK!

Een trouwalbum… het doet wat met je…je bladert het met plezier door..het geeft je weer even dat ‘belevingsmomentje’ terug….“bringing back good memories!”  Ogen dicht… ’and enjoy that precious moment of your life’. Jullie trouwfoto’s horen in een professioneel trouwalbum van hoge kwaliteit materiaal en papier zodat het nog vele jaren meegaat.

TROUWALBUM

TROUWALBUM

Tijdens een kennismakingsgesprek laat ik jullie graag alle mogelijkheden zien. Want keuzes zijn er, je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Afmeting, kleur, materiaal, tekst gestanst of uv geprint op de cover van het album. Kortom, er zijn veel keuzes. Daarom vind ik het belangrijk dat je mijn albums zelf kunt bekijken en doorbladert.

Wil je weten hoe je een trouwalbum kiest? Lees dan zeker even deze blog, klik  >> hier <<

Alle trouwalbums zijn voorzien van een lay-flat binding, zo komt een foto verspreid over twee pagina’s volledig tot zijn recht.

TROUWALBUM

TROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUM

EEN VERRASSEND CADEAU! 

Een trouwalbum is vaak voor jullie een belangrijk document. Het kan ook leuk zijn om een klein album cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan jullie ouders of grootouders. Een verrassend cadeau! Reken maar dat dit kleine album overal mee naar toe gaat! Misschien willen jullie wel een exact kopie van jullie eigen trouwalbum of jullie maken een eigen versie van 25 foto’s verwerkt in 20 pagina’s. Enthousiast? Neem gerust contact op.

Trouwalbum, trouwboek, album, ouderalbumTROUWALBUM

AL JE TROUWFOTO’S OP EEN USB STICK

Ok, ik beken. Dol ben ik op deze usb stick 🙂 Dit pas natuurlijk helemaal in de setting van ‘trouwen’!
Boek je mij als jullie trouwfotograaf? Dan lever ik alle bewerkte foto’s op een deze usb stick. Op deze ‘liefdevolle’ usb stick staan al jullie bewerkte foto’s.

Ben je enthousiast over mijn bruidsfotografie?!  Klik >> hier << Laten we een kop koffie drinken!

TROUWALBUM 0288 - TrouwalbumTROUWALBUM

CONTACT|Deel op Facebook|Pin dit|Tweet|NAAR BOVEN