HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

HOE KIES JE EEN TROUWALBUM

Hoe kijk jij het liefst terug naar je de foto’s van jullie bruiloft? Met een trouwalbum, lekker op de bank! Een trouwalbum is een ‘book of love’, een ‘book of memories’, een trouwalbum is een boek wat je bij bijzondere momenten er nog eens bij pakt. Of gewoon zo maar, om even weer terug te gaan naar jullie fantastische trouwdag.  Nu er weer enkele nieuwe trouwalbums zijn binnengekomen, wordt het weer tijd voor wat nieuwe foto’s. In deze blog neem ik jullie mee hoe dat nu eigenijk gaat als je na je bruiloft een trouwalbum uitzoekt.

TROUWALBUM

TROUWALBUM

NA JE BRUILOFT GENIETEN VAN JE TROUWALBUM

Niet zo heel lang geleden heb ik samen met mijn kinderen het trouwalbum weer eens doorgebladerd. Zie je al voor je hoe de reacties zijn?! Hun blikken deden mij in ieder geval smelten en de opmerkingen waren hilarisch! Onbetaalbaar moment en weer een ‘nageniet-moment’ van de bruiloft, naar die waardevolle herinnering, die feestelijke trouwdag.

Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory

PROFESSIONEEL TROUWALBUM VAN HOGE KWALITEIT

Na jullie bruiloft ga ik natuurlijk gauw aan de slag met het selecteren en bewerken van jullie trouwfoto’s. Dan komt natuurlijk het moment daar, dat de foto’s worden geleverd. Natuurlijk hebben jullie na het zien van jullie trouwfoto’s meteen favorieten waarvan je zeker weet dat die trouwfoto’s in jullie trouwalbum moeten. Hoe gaan we dat doen?!

TROUWALBUM

TROUWALBUMTROUWALBUM
UNIEK,& PERSOONLIJK TROUWALBUM

Hoe zorg je er voor dat jullie album uniek en persoonlijk wordt? Dit begint al met het kiezen van een kleur. Welke kleur past bij jullie of bij jullie thema van jullie bruiloft? Wil je graag een leer of linnen trouwalbum of misschien wel een totaal ander materiaal? Alle trouwalbums die ik lever zijn handgemaakt wat de kwaliteit ten goede komt.

TROUWALBUM

Als laatste, welke trouwfoto’s komen in het album? Dit doen we samen, nadat jullie alle trouwfoto’s hebben ontvangen. Iedereen kijkt anders naar de foto’s van hun bruiloft. Een trouwfoto kan emotioneel, spontaan, waardevolle impact hebben. Als bruidsfotograaf zie ik dat zeker en maak ik jullie verhaal compleet van jullie trouwdag waar al deze elementen in terug komen.

FAVORIETE FOTO’S & TROUWALBUM ONTWERP

Al jullie favoriete trouwfoto’s moeten natuurlijk in het album. Wees gerust, ik voorzie jullie van tips hoe jullie 85 favorieten trouwfoto’s het makkelijkste uitzoeken. Vervolgens maak ik het album ontwerp om zo jullie verhaal compleet te vertellen. Het ontwerp van een album is een moderne en rustige opmaak. Als de opmaak klaar is stuur bied ik een digitale proefdruk via een gallerij aan. Hierin kunnen jullie eventueel één keer wijzigingen doorgeven. Na goedkeuring wordt het album besteld, de levertijd is vier tot zes weken.

TROUWALBUMTROUWALBUM

ALBUM CASE EN FORMAAT TROUWALBUM

Natuurlijk willen jullie een trouwalbum ook netjes bewaren. Dit kan in een album case. Als je gaat trouwen, dan zijn er natuurlijk heel veel keuzes. Daarom nodig ik jullie enkele weken voor jullie bruiloft graag bij mij thuis uit. In dit gesprek bespreek ik met jullie het draaiboek en kiezen jullie de kleur en het materiaal uit voor het trouwalbum en album case. Alle staaltjes kunnen jullie dan rustig nog eens bekijken en de trouwalbums doorbladeren. Er zijn albums met verschillende formaten en ze hebben een lay-flat verbinding.

De koffie staat voor jullie klaar! Ben je enthousiast over deze werkwijze en nog opzoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Klik >> hier << om een afspraak te maken.

Voordat ik het vergeet! Hebben jullie deze USB STICK al gezien??!! klik >> hier <<

TROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUMTROUWALBUM

 

Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Laten we gauw kennis maken en klik >> hier << om contact op te nemen. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenvandijk.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.