Bruidsfotograaf Maureen van Dijk

Ken je dat gevoel dat je aanwezig bent bij een concert van je favoriete band? Midden in de menigte staat, de muziek start en dan….komt dat kippenvelmomentje!! Dat omschrijft exact het gevoel wat ik krijg als bruidsfotograaf!! Vanaf het moment dat we kennismaken, begint jullie verhaal.

Bruidsfotograaf

Vroeger, toen wij terug kwamen van vakantie, kon ik niet wachten op het moment dat we naar de fotozaak gingen de foto’s op halen. De negatieven borg ik zorgvuldig op. Het plakboek lag al klaar en dan begon de pret! Beelden vertellen een verhaal en dat verhaal raakt je. Deze beelden brengen je weer terug naar dat ene moment en weet je soms nog exact wat je dacht. In de zomer van 2017 heb ik besloten om volledig te richten op bruidsfotografie. Bruidsfotograaf, dat is wat ik wil zijn, jullie verhaal vastleggen. Er voor zorgen dat jullie trouwfoto’s later je weer terugbrengen naar dat moment, die fijne herinnering.

Trouwfotograaf, bruidsfotograaf, trouwen,

(fotocredits: Lyan van Furth peoplepeople.nl)

‘OVER MIJ’

Verslingerd ben ik aan mijn vak bruidsfotografie! Daarnaast ben ik moeder van twee kleine ‘draken’. Lotte-Marijn en Valerie, gek genoeg zijn zij er niet zo zot op om elke keer ‘voor’ de camera te staan 🙂 Ook heb ik mogen meemaken hoe het is om te trouwen..keer op keer blijkt dat het een dag is waarvan je nooit had verwacht dat het ZO fantastisch zou zijn. Kortom Genieten met een grote G.

Voordat ik mijn ‘eigen start in de bruidsfotografie’ maakte, heb ik verschillende functies vervuld in de uitzendbranche deze waren met name gericht op samenwerking. Diverse projecten hebben ervoor gezorgd dat ik in elke veranderlijke omgeving goed me kon aanpassen, maar bovenal een juiste balans vinden in samen iets voor elkaar te krijgen. Dat is ook iets wat ik terug zie in mijn samenwerking met bruidsparen. Een kennismakingsgesprek is dan ook een soort van ‘start’ van een samenwerking. Er zijn veel dingen waar je niet aan denkt, hoe fijn kan het zijn om jullie verwachtingen te bespreken tijdens een goede kop koffie?!

Elk bruidspaar is voor mij een feestje om te mogen ontmoeten, ik ben benieuwd naar jullie verhaal en leer jullie graag beter kennen. Neem gerust contact op om een tijdstip te plannen voor een kennismaking, dat geeft jullie de kans om zelf te ontdekken of de lieve woorden die ik heb mogen ontvangen kloppen 😉

Je mag me natuurlijk ook bellen of hieronder het formulier invullen.

Tot gauw!

Maureen van Dijk
06 837 90 551
info@maureenvandijk.nl

Jullie namen?*

E-mailadres?*

Telefoonnummer

Wat wordt jullie trouwdatum?

Trouwlocatie

Hoe hebben jullie mij gevonden?

Benieuwd naar jullie verhaal!

CONTACT|Deel op Facebook|Pin dit|Tweet|NAAR BOVEN