Bruidsfotografie Hengelo – Trouwlocatie ‘T WAPEN VAN BECKUM

Bruidsfotografie HengeloBRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO – TROUWLOCATIE ‘T WAPEN VAN BECKUM

Trouwen in ‘t Wapen van Beckum, bruidsfotografie Hengelo, de bruiloft van Tom & Manon. Wat een groot Twents trouwfeest was het! Een ding weet ik zeker, op 9 juni 2017 stond ‘t Wapen van Beckum totaal op zijn kop! Confetti, feestartikelen alles was aanwezig om er een groot trouwfeest van te maken.

Ik start de dag bij de bruidegom. Samen met een vriend was hij de avond ervoor gestart met een avondje whiskey drinken. Het was de volgende dag best vroeg, zeg maar😊. De trouwauto staat klaar, het trouwpak kan aangedaan worden. Kortom, de trouwdag is gestart. Niet veel later rijd ik naar Kapsolon Esther in Buurse waar Manon haar bruidskapsel laat doen.

Nadat de bruid klaar is vertrekken we naar haar ouderlijk huis om de trouwjurk aan te trekken. Niet veel later komt Tom in de regen aan om zijn aanstaande bruid voor het ‘first-see-moment!

Bruidsfotografie Hengelo

Bruidsfotografie Hengelo

Bruidsfotografie Hengelo

Bruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie Hengelo

BRUIDSREPORTAGE HAAKSBERGEN

Omdat het zo hard regende, hebben we de planning gewijzigd. Helaas konden we de trouwreportage niet buiten maken. Gelukkig wist de lieve vriendin van Manon nog een toffe binnenlocatie in Haaksbergen. Het voormalige CLV-pand wat inmiddels is omgebouwd naar een kantoor. Zo zie je maar weer dat je met slecht weer op je bruiloft ook toffe trouwfoto’s op een binnenlocatie kunt maken!

BRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO

Hoewel het voor de bruidsreportage niet zoveel uitmaakt dat het slecht weer is. Daarentegen is het natuurlijk niet leuk als je trouwceremonie binnen plaatsvindt. Als je je daar op verheugd hebt dat je trouwceremonie in een prachtige tuin zou plaatsvinden. Dat is even schakelen, maar niet minder liefdevol en gezellig. Mooi woorden werden er gesproken over Tom en Manon. Ze kennen elkaar immers als sinds het voorgezet onderwijs. Er werd veel gelachen over het huwelijksaanzoek. Manon is accountant en controleert bijna dagelijks het banksaldo. Probeer dan maar eens te bedenken hoe je een verlovingsring gaat aanschaffen. Gelukkig, heeft Tom de hulp van een kameraad kunnen inschakelen!

Bruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBruidsfotografie HengeloBRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO TROUWLOCATIE T WAPEN VAN BECKUM 22(pp w768 h512) - Bruidsfotografie Hengelo - Trouwlocatie 'T WAPEN VAN BECKUM

BRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO TROUWLOCATIE T WAPEN VAN BECKUM 24(pp w768 h512) - Bruidsfotografie Hengelo - Trouwlocatie 'T WAPEN VAN BECKUMBruidsfotografie HengeloBRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO TROUWLOCATIE T WAPEN VAN BECKUM 28(pp w768 h512) - Bruidsfotografie Hengelo - Trouwlocatie 'T WAPEN VAN BECKUMBRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO TROUWLOCATIE T WAPEN VAN BECKUM 29(pp w768 h512) - Bruidsfotografie Hengelo - Trouwlocatie 'T WAPEN VAN BECKUMBRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO TROUWLOCATIE T WAPEN VAN BECKUM 27(pp w768 h512) - Bruidsfotografie Hengelo - Trouwlocatie 'T WAPEN VAN BECKUMBruidsfotografie HengeloBRUIDSFOTOGRAFIE HENGELO TROUWLOCATIE T WAPEN VAN BECKUM 25(pp w768 h512) - Bruidsfotografie Hengelo - Trouwlocatie 'T WAPEN VAN BECKUM

Nieuwsgierig naar nog meer bruidsfotografie?! Kijk dan zeker mijn >> blog << of >> portfolio <<

TROUWLEVERANCIERS:

Trouwjurk: Tres Chic Hengevelde
Trouwschoenen: Ten Brummelhuis Hengelo
Bruidsboeket: Lilium Haaksbergen
Bruidsmake-up / Bruidskapsel: Kapsalon Esther
Trouwpak: Suits & Ties Hardenberg
Trouwringen: Juwelier Robers
Trouwlocatie: ‘T Wapen van Beckum

Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Laten we gauw kennis maken en klik >> hier << om contact op te nemen. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenvandijk.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.