Bruidsfotografie Deventer | Trouwlocatie Van Marle Huis

Bruidsfotografie Deventer

BRUIDSFOTOGRAFIE DEVENTER – TROUWLOCATIE VAN MARLE HUIS

Bruidsfotografie Deventer, trouwlocatie Van Marle Huis, een trouwlocatie in Deventer aan de IJssel. De eerste bruiloft van het trouwseizoen startte voor mij op zondag 7 mei 2017. De trouwkaart had ik een aantal weken voor de bruiloft al ontvangen. Dat blijft een leuke reminder dat het feest mag beginnen.

Bruidsfotografie Deventer

VOORBEREIDEN IN HET HOTEL

De voorbereidingen vonden plaats in het Hotel Vischpoorte. Zonder twijfel is dit een lief, kleinschalig hotel in hartje Deventer! Bij binnenkomst was iedereen al bezig met aankleden en de bruid zat relaxed bij het raam. De lieve schoonzus van de bruid was al druk bezig met de bruidsmake-up en het bruidskapsel. Niet veel later was het ‘first-see-moment’ van het bruidspaar. De bruidegom zat voor dat moment nog even te genieten van het uitzicht over de IJssel. Het wordt een heerlijke relaxte trouwdag!

De kinderen van het bruidspaar waren zo geweldig gekleed!! Wat een lieverds!! De trouwauto, een blauwe Volvo Amazone werd voor de deur gezet! De trouwdag kan nu echt beginnen.

Bruidsfotografie DeventerBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie Deventer

Bruidsfotografie DeventerBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie Deventer

TROUWEN IN VAN MARLE HUIS

Nadat het bruidspaar elkaar heeft gezien, was het tijd om naar de trouwlocatie in Deventer  te rijden. Omdat het zondag was had het bruidspaar geen last van het verkeer in het centrum. De prachtige blauwe Volvo reed door de straten van Deventer richting de trouwlocatie het Van Marle Huis. Alle daggasten wachten het bruidspaar op met slingers en bellenblaas! Het is tenslotte een feestelijke dag vandaag!

Het Van Marle Huis ligt, waar de trouwceremonie plaatsvindt, aan IJssel. Vanuit de tuin heb je daar een prachtig uitzicht. Nadat het gezelschap het bruidspaar heeft ontvangen volgde er een lunch in te tuin. De kinderen konden even spelen en niet veel later startte de trouwceremonie in de prachtige huiskamer van de trouwlocatie.

Bruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBRUIDSFOTOGRAFIE DEVENTER – TROUWFEEST OUDE MARIA KERK

Na de trouwceremonie vonden in de tuin de felicitatie plaats. Het bruidspaar werd verrast met een speech door alle familieleden. Aangezien de beelden voor zich spreken 😉 kun je raden dat de speech over ‘de rode draad’ in het leven ging! Hilarische momenten werden aangehaald, maar ook momenten die het bruidspaar nog zou kunnen verwachten.

Daarna ben ik samen met het bruidspaar door het stadscentrum van Deventer gelopen om de foto’s voor de trouwreportage te maken. Na een halfuurtje nam de ceremoniemeester de kinderen mee naar de Oude Maria Kerk waar het trouwfeest plaatsvindt. Aangezien alle locaties op loopafstand van elkaar afliggen, is dat natuurlijk heel fijn! Daardoor was er ook genoeg tijd voor de trouwreportage.

Na de trouwreportage in het centrum van Deventer kon het feest beginnen! En hoe?!! De bruidegom werd ‘ontvoerd’ door zijn vrienden. Vervolgens omgetoverd tot ‘Elvis’ met de bedoeling dat hij een lied voor zijn bruid zou gaan zingen! Hilarisch moment!! Niet veel later werd het diner geserveerd en kon het borreluurtje beginnen. Kortom! Het was een feestelijke zondag!

Bruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie Deventer trouwlocatie van Marle HuisBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie DeventerBruidsfotografie Deventer feestlocatie Oude Maria KerkBruidsfotografie Deventer feestlocatie Oude Maria KerkBruidsfotografie Deventer feestlocatie Oude Maria KerkBruidsfotografie Deventer feestlocatie Oude Maria KerkBruidsfotografie Deventer feestlocatie Oude Maria KerkBruidsfotografie Deventer

Wil je nog meer trouwreportages zien?! Kijk dan bij de andere >> BLOGS << of check mijn >> PORTFOLIO <<

Reactie toevoegen...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Laten we gauw kennis maken en klik >> hier << om contact op te nemen. Of laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

VERZENDEN