Beste bruidsfotograaf van Nederland

Wie bepaalt wanneer je de beste bruidsfotograaf bent?! Wanneer ben je beste bruidsfotograaf van Nederland?

Beste bruidsfotograaf

Wanneer mag je jezelf beste bruidsfotograaf van Nederland noemen? Wie bepaald dat? Wat moet je daarvoor doen als bruidsfotograaf? Eigenlijk bepalen jullie dat, bruidsparen!

Wanneer ben jij op je best? In je werk? Op een presentatie die je moet houden? Als je een succes hebt behaald? Ik ben op mijn best als ik op een bruiloft ben en iedereen alleen bezig is met genieten van jullie bijzondere trouwdag. Niemand die op mij let, ik begeef me tussen jullie daggasten. Dat betekend voor mij mee genieten met jullie trouwdag, maar wel met een doel. Elk moment het beste vast te leggen. Dan weet ik zeker dat ik jullie momenten vastleg zoals je mijn stijl kunt omschrijven, spontane en journalistieke bruidsfotografie. Dat er momenten worden vastgelegd die impact geven. Beelden die je raken, beelden die een verhaal vertellen. Zoals deze foto hieronder! Want waarom staat de man achterin in het blauwe jasje met zijn handen op zijn gezicht?!

Manier van werken - bruidsfotografie

Voor mij begint elke opdracht om een trouwerij vast te leggen met samenwerken. Het is fijn om te weten van elkaar wat je verwacht. Tijdens een kennismakingsgesprek is dit zo’n moment. Hoe kijken jullie tegen bruidsfotografie aan? Welke beelden spreken jullie aan? Zelfs in de aanloop naar jullie bruiloft toe mag er altijd contact gelegd worden. Jullie planning wijzigt of momenten gaan jullie toch net even iets anders in richten. Vraag het gerust. Twee weken voor jullie bruiloft spreken we nog een keer af. We nemen het draaiboek door zodat ik goed weet waar ik moet zijn. Daarnaast kiezen jullie een kleur en materiaal uit voor jullie trouwalbum. Na jullie bruiloft hoeven jullie daar niet al te veel tijd aan te spenderen zodat het trouwalbum snel besteld kan worden.

beste bruidsfotograaf, trouwboeket, bruidsfotografie, trouwen,
Werkwijze bruidsfotograaf, werkwijze bruidsfotografie, werkwijze, bruidsfotografie, bruidsfotograaf

Op elke bruiloft - beste fotograaf van nederland

Be a flamingo in a flock of a pigeons

Op elke bruiloft zet ik alles op alles om jullie bruiloft, jullie verhaal van begin tot eind in beelden te vangen. Continue gefocust op wat er om mij heen gebeurt. Steeds weer bekijken of ik het beeld nog net even anders kan maken. Proberen om, welke situatie zich ook voordoet, die een stapje voor te zijn. Ik zorg dat ik goed voorbereid ben. Mijn materiaal bestaat uit professionele Canon apparatuur. Ik ben er heel zuinig op!! In welke licht situatie dan ook, ik zorg ervoor dat mijn flitsers werken en er toffe beelden gemaakt worden.

Het belangrijkste is eigenlijk nog wel;.. ik zorg ervoor dat alle beelden veilig zijn. Een back-up van de foto’s wordt meteen gemaakt in de camera, bij thuiskomst nog eens alle beelden op drie verschillende plekken.

Al dit harde werken, dat is een keer beloond met het winnen van een award bij de The Masters. Daar ben ik best trots op. Blijf ook zeker meedoen met dit soort wedstrijden om ‘scherp’ te blijven om mijn werk. Maar ik word nog blijer, als ik een toffe dag met jullie heb gehad! Dat ik jullie blij kan maken met foto’s waarbij je over 50 jaar nog zegt; “ik weet nog exact wat ik dacht op dat moment”. Dan weet ik dat ik alles op alles heb gezet om mijn doel te bereiken! Dan voel ik mij stiekem wel de beste bruidsfotograaf van Nederland.

Bekijk zeker eens mijn bruidsfotografie portfolio voor nog meer toffe beelden of lees mijn laatste blogs hieronder.

STORIES

ENTHOUSIAST? Let's meet!

Spreekt mijn ongedwongen stijl jullie aan? Neem dan direct contact met me op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en jullie horen zo snel mogelijk van me!

VERZENDEN

Gelukt! Meestal reageer ik binnen een dag. Geen reactie ontvangen? Check je spambox. Bellen 0683790551 of rechtstreeks mailen mag ook > info@maureenvandijk.nl.Error verzenden contactformulier, probeer het nog eens.